skip to Main Content

Over mij

Ik ben geboren op 4 april 1957 in Langendijk, daarna woonachtig in Heerhugowaard. Ik ben een telg uit een geslacht van turfstekers, priesters en enkele kunstenaars; een geslacht wat teruggaat tot 1600 in Amstelveen.

Opleiding

Na de mavo in 1975 ben ik naar de kunstacademie in Amsterdam gegaan. Ik studeerde drie jaar aan de avondopleiding van de Rijksacademie en twee jaar aan de dagopleiding van de Rietveldacademie in Amsterdam van 1975 tot 1978.

Mijn werk

Mijn werk is realistisch en een weerslag van stemmingen, ik werk zomers ook graag buiten en plein-air en werk bij voorkeur met brede kwast. Beweeg mij op het terrein van psychiatrie en kunst.Tijdens het schilderen komt er al gauw een innerlijke dialoog op gang door de spanning van het contact met het doek. Ik werk figuratief.

Ook heb ik vaak gewerkt op de ateliers van het centrum van beeldende kunsten alhier in Alkmaar beter bekend als Artiance.
~ Matthé Goedhart
Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen